Mijn inspiratie


'Let It Happen'

Mijn favoriete nummer van 'Tame Impale'!

Wanneer ik dit nummer hoor, denk ik aan wat ik graag zou willen doen en hoe het zou zijn om de boel de boel te laten en het gewoon eens te laten gebeuren. De tekst van het liedje heeft mij zeker geïnspireerd om meer met mij kunst te gaan doen. Lekker te schilderen en mensen blij maken met mijn kunstwerken! Voor mij is schilderen een uitlaatklep, echt even ontspannen en loskomen van de alledaagse beslommeringen.  

Atelier 'Let It Happen Art'


Ik schilder vanuit mijn gezellige atelier aan huis. 

In de zomermaanden schilder ik in het weekend en dan staat de deur vaak open voor een lekker briesje en wat zonneschijn. Altijd leuk wanneer je een keer binnen stapt en een kijkje komt nemen. In de winter gebruik ik de avonden om lekker te schilderen. Kacheltje aan, hond in het mandje en een lekkere kop thee erbij!

De kunstwerken


Mijn kunstwerken zijn veelal kleurrijke weergaven van een object, omgeving. Ze omvatten een moment, een emotie of een reflectie van een gemoedstoestand. Samengevat in een beeld om even bij weg te kunnen dromen. De collectie schilderijen bestaat voornamelijk uit abstracte schilderingen met acrylverf, geïnspireerd door het universum (mooie gaswolken), door de natuur en bloemen & planten. Ik schilder op grote canvasdoeken en schilder op papier, maar soms beschilder ik ook meubelstukken, losse planken of ander materiaal. Daarnaast maak ik tekeningen en illustraties. Tevens schilder ik in mijn eigen stijl wat jij wilt qua onderwerp en kleuren in opdracht, maar we kunnen ook samen een kunstwerk maken.